Waar moet je op letten bij de aanschaf van een magazijnwagen?

Als je het hebt over intern transport dan denk je al snel aan magazijnwagens. Magazijnwagens zijn ideaal om te gebruiken binnen de bedrijfslogistiek, in de detailhandel, in de horeca en nog veel meer. Maar waar moet je nu precies op letten als je een magazijnwagen aan gaat schaffen? En welke magazijnwagen moet je nu precies kiezen? Er zijn ontzettend veel soorten en maten, waardoor de keuze soms lastig kan zijn. Om jou te helpen zetten wij alles waar je op moet letten voor je op een rijtje! 

Een magazijnwagen voor iedere toepassing 

Voor iedere toepassing is er wel een geschikte magazijnwagen te vinden. Voor een compleet overzicht kun je terecht op Alrecarshop.nl. Heb jij een magazijn of winkel waar veel zware materialen in te vinden zijn? Dan is het verstandig om te kiezen voor een carry magazijnwagen. Deze zijn vaak erg geliefd omdat ze een zware ballast tot wel 500 kg kunnen vervoeren en daarnaast ook makkelijk te besturen zijn, ondanks de zware ballast. Werk jij in de horeca en wil je bestek en servies of maaltijden makkelijker kunnen vervoeren? Dan is een servicewagen misschien wel wat voor jou. Deze wagens kunnen minder ballast dragen dan carry magazijnwagens, maar zijn toch geschikt voor ballast tot 150 kg. Deze wagens zijn voorzien van verschillende plateaus, onmisbaar in ieder restaurant of keuken! Verkoop je planten en zakken grond? Kies dan voor tuinmarktwagens. Deze zijn herkenbaar aan het mandje aan de bovenkant en een platte onderkant. Ideaal om bovenin planten mee te vervoeren en onderin zwaardere producten te vervoeren.  

Onmisbaar in iedere winkel of magazijn 

Wat voor winkel je ook hebt, een magazijnwagen biedt meestal de uitkomst voor veel verschillende toepassingen. Magazijnwagens maken het winkelen een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker en zorgen er daarnaast voor dat het werken in het magazijn ook een stuk lichter wordt. Wat voor magazijnwagen kies jij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *