Samen met je vader naar een bierbrouwerij? Wij delen 4 leuke opties!

Met je moeder op pad: het komt geregeld voor. Een dagje shoppen, relaxen in de sauna of naar een echte vrouwenfilm. Hoogste tijd om ook eens iets tofs met je vader te ondernemen. Je bent inmiddels al tot de conclusie gekomen dat jullie beide graag een biertje lusten. Daarom besluit je om je vader te trakteren op een bierproeverij. Goede keuze! Nu nog een leuke brouwerij uitkiezen. Om je een handje te helpen, delen wij vier leuke opties met je!

De Jopenkerk

Je vindt de Jopenkerk midden in het sfeervolle centrum van Haarlem. En ja, je hoort het goed. De Jopen Brouwerij bevindt zich in een kerk, wat het een bijzondere locatie maakt. Bij lekker weer kun je plaatsnemen op het gezellige terras.

Brouwerij ’t IJ

Deze brouwerij vind je in Amsterdam, aan het IJ! Als je van witbier houdt, moet je zeker eens de IJwit proeven. ’t IJ is een gezellige brouwerij met een fijn terras. Biertje, portie kaas erbij en genieten maar!

Opener

Deze brouwerij is wat onbekender, maar zeker een bezoekje waard. De brouwerij ligt in Dongen, een dorp tussen Tilburg en Breda. De proeverij bestaat uit vijf heerlijke bieren die je samen deelt. Van bieren met karamel-achtige smaken tot frisse IPA’s. Je krijgt er ook nog eens een smakelijke borrelplank bij.

La Trappe Trappist

Ook gelegen in het mooie Brabant is brouwerij en proeflokaal La Trappe. Je kunt hier een rondleiding door Bierbrouwerij De Koningshoeven krijgen. Een bijzondere brouwerij, want La Trappe is niet zomaar een bier. De naam trappistenbier is te danken aan het feit dat de monniken begonnen met het brouwen van dit bier. Maak kennis met de verschillende smaaksensaties van La Trappe. In de zomer geniet je op een heel fijn terras. Je kunt er borrelen, maar ook voor de lunch ben je hier op het juiste adres.

Je vader trakteren op een bezoekje aan een bierbrouwerij is altijd een goed idee! Ook met vaderdag bijvoorbeeld. Dus heb je geen zin om weer ouderwets een vaderdag cadeau te knutselen? Trakteer je vader op een bierproeverij en/of rondleiding door een brouwerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *