Professioneel jouw vloer laten reinigen?

Is jouw vloer door het dagelijks gebruik erg dof geworden en heeft het zijn natuurlijke glans verloren? Door het tegelvloer reinigen uit handen te geven en het overlaat aan een professional, ben je verzekerd van een schone vloer. Gelukkig kan je veel soorten vloeren laten reinigen. Echte professionals reinigen met duurzame reinigingsmiddelen en een schrobmachine waardoor hardnekkig vuil verwijderd wordt. Wil je meer informatie over een tegelvloer reinigen of een andere vloer laten reinigen? Lees gerust verder.

De werkwijze bij een tegelvloer reinigen

Per vloer wordt er een andere werkwijze gehanteerd. Bij het reinigen van een tegelvloer wordt er gebruik gemaakt van een speciale waterzuiger. Deze zuigt het vuil en vocht weg, dat vrijkomt bij het reinigen van de tegelvloer. We zullen je kort vertellen hoe de werkwijze eruit ziet. 

  • De vloer wordt als eerst geschrobd met een professionele machine en natuurlijk duurzame schoonmaakmiddelen.
  • Het vuil en vocht wordt vervolgens opgezogen met de waterzuiger.
  • De volgende stap is de vloer dweilen. Dit keer met schoon water.
  • Zou je graag willen dat de vloer mooi spiegelt? De professionals kunnen je vloer met een machine en een speciale poeder bewerken zodat kristallisatie opgewekt wordt.
  • De laatste stap is de resterende restanten weg te halen met de waterzuiger. 

Geen tegelvloer maar een rubberen vloer?

Wil jij graag jouw rubberen vloer goed schoon krijgen? Het reinigen van een rubberen vloer vereist veel kennis en moeten de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Als je niet de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, kan je de vloer beschadigen. Een rubberen vloer heeft  zachte en een verende karakter en daarom is het nodig om de rubberen vloer met regelmaat te laten onderhouden. Wat is het verschil in de werkwijze van het reinigen rubber vloer? De werkwijze lijkt erg op die van een tegelvloer. Je kan bij een rubberen vloer kiezen om een beschermlaag aan te brengen zodat het vuil niet snel binnendringt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *