Mexicaanse verantwoorde bloempotten

Ben je op zoek naar unieke woon en tuin decoratie? Dan zijn bloempotten in de Mexicaanse stijl misschien wel iets voor jou! Met felle kleuren verschillende vormen en formaten in de Mexicaanse stijl erg uniek en opvallend. Ideaal om jouw tuin, balkon of serre op te vrolijken. Of maak je huis kleurrijker met zo’n mooie overpot.

Bloempotten

Bloempotten zijn de ideale mogelijkheid om je hele tuin, serre, balkon of huiskamer een boost te geven. Niet alleen de planten zelf geven je tuin meer kleur maar met een unieke Mexicaanse bloempot is het hele totaalplaatje kleurrijk. Deze bloempotten zijn fairtrade,handgemaakt gemaakt in Mexico. De medewerkers van het bedrijf werken voor een eerlijk salaris in eerlijke omstandigheden. Doordat de bloempotten handgemaakt zijn in Mexico zijn ze allemaal uniek. Iedere pot heeft een unieke tekening met verschillende kleurnuances. Dit maakt de bloempotten nog specialer en ook een heel leuk cadeau om te geven.

Er zijn verschillende formaten, grote bloempotten van 30cm hoog tot kleinere van 16cm hoog. Ovalen bakken voor het balkon of als overpot voor kruiden en hang bloempotten.

Ieder exemplaar is uniek, onderling altijd een perfecte combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *