Zo krijg je meer inspiratie voor je huis!

Door het bezoek aan woonboulevards krijg je een frisse blik en weer nieuwe inspiratie. Je ziet daar hoe je bepaalde kamers kunt inrichten en wat je kunt gebruiken om de kamer te kunnen versieren. Je kan er heel veel goede tips op doen en wij verklappen er alvast een aantal.

Speel met kleur

Door te spelen met kleur kun je verschillende uitstralingen creëren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je slaapkamer rustig en ontspannen laten lijken, daar is een slaapkamer ook voor bedoeld natuurlijk. Terwijl je de woonkamer weer een vrolijke kleur groen kunt gebruiken, hierdoor is het een fijne warme huiselijke sfeer.

Gebruik opberg artikelen

Door het gebruik van opberg artikelen, staan de spullen netjes en geordend en oogt de ruimte gelijk een stuk groter. Het kan ook een mooi statement zijn zoals een mooi messenhouder in de keuken. Een ander leuk opberg artikel is een fancy wasmand, waar toch de was in moet maar leuk is om te zien. Zo is de was doen zelfs een feestje.

Stapel spullen op elkaar

Door handig met je ruimte om te gaan, kun je meer ruimte creëren in de kamer. Denk hierbij aan een wasmachine en droger op elkaar. Of een hoek rek in de badkamer waar je daar je opgevouwen handdoeken kunt neerleggen.

In het kort

Er is genoeg inspiratie te vinden in een woonboulevard en wie weet kom je zelf ineens wel met creatieve ideeën. Je bent er ook even tussenuit wat weer kan leiden tot een frisse blik. Afstand nemen helpt ook altijd even en anders is het ook gewoon een kwestie van doen. Met uitproberen kom je erachter of iets werkt of mooi staat of niet. Pinterest en de woonbladen geven in ieder geval een goede eerste stap in de juiste richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *