Het ideale badkamermeubel gemakkelijk vinden

Je kunt gemakkelijk jouw ideale badkamermeubel vinden bij bathroommanufactory.com. Je stelt hier namelijk in drie eenvoudige stappen jouw meubel samen. En daar hoef je niet over allerlei zaken bij na te denken. Begin bijvoorbeeld met een badkamermeubel 90 cm. In een gemiddelde badkamer past zo’n formaat bijna altijd. Meet het voor de zekerheid wel even op voordat je het verkeerde formaat bestelt. Daarna hoef je alleen nog het model en de kleur te kiezen. Zo simpel is het.  

De modellen 

De keuzes worden je niet te moeilijk gemaakt bij bathroommanufactory.com. Je kiest dus voor een badkamermeubel 90 cm. Daarnaast kies je je model. Je kunt kiezen of je één of twee lades wil. Wil je één lade, dan ga je voor het strakke ONE model. Wil je twee lades, dan heb je nog twee opties. De TWO heeft handgrepen, de TWO+ niet. De TWO+ ziet er daardoor weer strakker uit dan de TWO. Zo ben je al over de helft van het samenstellen van je badkamermeubel 90 cm. Meer opties zijn er niet voor het model.  

De kleuren 

Tot slot is er de kleur. Ook hier zijn drie opties voor. Ga bijvoorbeeld voor glanzend wit voor een steriele maar ook chique uitstraling. Liever iets warmers? Dan zijn er donkere en lichte houtlooks voor je badkamermeubel 90 cm. Een donkere houtkleur is snel warmer, maar een lichte houtkleur oogt weer toegankelijker en doet de badkamer groter lijken dan donkere kleuren. Je kunt alle modellen in elke kleur kiezen.  

Andere formaten 

Ook als 90 centimeter te groot of te klein is, kun je uit bovenstaande opties kiezen. Er zijn namelijk ook twee andere formaten badkamermeubelen te krijgen bij bathroommanufactory.com. Zo kun je ook een kleiner meubel kiezen van 70 centimeter of juist een grotere van 120 centimeter. Het is maar net wat bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *