De 3 meest populaire zetels

Zetels zijn niet alleen erg gezellig en comfortabel, maar overtuigen ook door hun verschillende ontwerpen en uiterlijk. Ze behoren niet voor niets tot de klassiekers van een interieur inrichting. Er zijn veel verschillende soorten en uitvoeringen van zetels. Welke variant je het best kunt kiezen, hangt grotendeels af van de ruimte en omgeving waarin de zetel gebruikt gaat worden. 

Met de juiste zetel creëer je een ruime en comfortabel ingerichte woonkamer en zorg je tevens voor voldoende zitgelegenheid. Deba Meubelen heeft veel varianten zetels, zowel met als zonder rugleuning en/ of armleuningen. Door al die  keuze kun je de optimale variant voor jouw interieur kiezen. 

Hoek zetels – de klassieker 

De hoekzetel is een echte klassieker onder de zitbanken en maakt al jaren deel uit van het klassieke design van de meeste woonkamers. Het grote voordeel is de grote zitplaats op dit type zetel. Want de hoekzetel biedt vaak genoeg ruimte voor maarliefst drie tot zes personen. Er bestaan hoekzetels in vele varianten, zoals massief houten zetels, gestoffeerde zetels en lederen zetels. Zetels kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de meest prachtige kussens of een drape. 

Zetels met opbergruimte 

Zetels met opbergruimte bieden een aantal voordelen. Omdat deze banken ook in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kunnen ze in veel verschillende woonruimtes worden gebruikt. Het grote voordeel ligt vooral in de slim ontworpen opbergruimte, die daardoor volledig onopvallend in elke ruimte kan worden geïntegreerd. Dergelijke zetels worden ook vaak gebruikt in bijvoorbeeld kinderkamers, omdat ze het opbergen van speelgoed veel gemakkelijker maken. 

Zetels in de eethoek 

Zetels in de keuken of eetkamer zijn enorm populair. Het is hier vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Want veel hangt onder meer af van de tafel waaraan de zetel gebruikt gaat worden. De eerste vraag die rijst is de grootte van de bank. Moet deze even breed zijn als de tafel of moet hij indien nodig gemakkelijk onder de tafel kunnen worden geschoven? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *